Renovering

Renovering

Varför tror de flesta att det är billigare att köpa nytt än att renovera? Eller att tro en renoverad detaljer inte blir lika bra som en ny?

Den frågan har vi ställt oss många gånger. Vi har bevisat för våra kunder att vi kan renovera deras gamla till en mycket billigare penning, än det kostar att köpa nya. Vi har med åren kommit på att oftast blir det bättre med en renoverad detalj för man koncentrerar sig på en produkt och tar bort alla brister och smider den till sista detalj.

Jämför med att man mas producerar en produkt.

Med hjälp av vårt kunnande, långa erfarenhet, välfyllda lager, anpassade maskinpark, kan vi göra detta åt dig.

Ny stång på befintligt öra och kolv, nytt rör, byter tätningar, bygger om från tum till mm som ger möjlighet till att använda standardtätningar.

HJÄLP OCH INFO
Vid en renovering så kan du få råd av våra specialister. Eller så kan du välja själv vad du vill byta ut eller renovera

• Cylinder Topp
• Cylinder Kolv
• Cylinder Gavel
• Cylinder Rör
• Cylinder Öron
• Kolv Stång
• Olja Anslutningar

RENOVERING2-hydraulik-stor
RENOVERING

hydraulik renovering som är effektiv

Vi på Närke Hydraulik AB är specialister inom hydraulik och dess tuffa område. Vi har många års erfarenheter av god kvalité av hydraulik och även smarta lösningar. Vi har idag 2015 även bytt ny grafisk profil där vi valt att utveckla vår vision och bredda vårt sortiment.

hydraulik renovering kan vara en av de mest effektivaste du kan göra för trasiga cylindrar. Många av våra kunder tror det är billigare att köpa nya hydraulcylindrar än att göra hydraulik renovering på dem. När du hos oss gör en hydraulik renovering så erbjuder vi detta till ett konkurrenskraftigt pris och gör hydraulcylindern ren och fräsch. Att göra en hydraulik renovering ska inte kosta en och speciellt inte kosta dig din tid, därför utför vi dessa ärenden så snabbt som möjligt åt er.

Vi på Närke Hydraulik AB är hydraulikfirma som verkar i Örebro län, Hallsberg. Våra tjänster omfattar renovering av cylindrar, Slangar Hydraulsystem osv. Vår kunskap inom vårt område ger oss möjligheten till högsta kvalitet. Vi arbetar med allt från enkla jobb, försäkringsbolag till stora renoverings projekt.

Närke Hydraulik AB utvecklar och tillverkar alla produkter i Hallsberg. Vi använder ett egenutvecklat och välbeprövat koncept med standardmoduler i en modern produktion med en avancerad maskinpark. Vårt signum är kundunika lösningar med ett helhetstänk som skapar bästa tänkbara förutsättningar för hög kvalitet, rationell tillverkning och korta ledtider.

Alla de viktiga stegen i tillverkningen av våra cylindrar görs i fabriken, som till exempel skärande bearbetning, svetsning, montering och lackering. En stor del av alla moment i processen är datoriserade och automatiserade. Här finns t ex välutrustade robotsvetsceller. Våra produkter tillverkas med hög kompetens där människans hantverk är lika viktigt som avancerad robotteknik. Tillverkningen är beroende av ett utvecklat samspel mellan människa och maskin. Det gör att vi kan tillverka stora volymer på ett effektivt, modernt och noggrant sätt.

hydraulik renovering

Vi är även idag väldigt stolta partners med en av marknadens ledande företag inom branschen. Vi har kunder som: http://www.scania.se/